Welkom bij DeKlas Onderwijsmateriaal! 

Mijn naam is Wilfred van Holst, en ik ben de eigenaar van deze webshop. Met een passie voor onderwijs en een achtergrond als groepsleerkracht, is mijn missie om leraren te ondersteunen met hoogwaardig en creatief lesmateriaal dat hun klaslokalen tot leven brengt.

Ik werk ruim 7 jaar in het onderwijs als groepsleerkracht en daar buiten ben ik ICT-er, kwaliteitcoördinator en instructional leader op het gebied van Effectief Directe Instructie (EDI). Ik heb het voorrecht gehad om 6 jaar lang met groep 8 te werken en het laatste jaar met groep 6, waardoor ik een brede kennis heb opgedaan van verschillende leerbehoeften en ontwikkelingsniveaus.

 

Expertises 

Naast mijn werk in het onderwijs heb ik mijn passie gevolgd voor het ontwerpen van nieuw lesmateriaal en illustraties maken. Met behulp van Adobe Photoshop en Illustrator, evenals video-editing, ben ik in staat om unieke en aantrekkelijke leermiddelen te creëren die het leerproces leuk en boeiend maken. Mijn activiteiten, zoals “Wie is de mol van groep 8” en “De Missie” op het YouTube-kanaal Meestervlog, hebben veel positieve reacties ontvangen en hebben mij geïnspireerd om mijn werk te delen met andere leerkrachten.

 

Het aanbod 

 

Bij DeKlas Onderwijsmateriaal kun je een gevarieerd aanbod vinden. De eerste producten zijn educatieve spelborden voor het taal- en rekenonderwijs. Onderwijsmateriaal is een breed begrip en in de toekomst zullen meer materialen te koop zijn in de webshop. Denk aan formats voor krachtige EDI-lessen, templates voor stelonderwijs, effectieve blokplanningen om de ontwikkeling van leerlingen zichtbaar te maken en nog meer gethematiseerd onderwijsmateriaal. Er komt voor elke wat wils.. 

Vragen? 

Heeft u vragen over De Klas Onderwijsmateriaal? Neem dan gerust contact met mij op. 

 

 

 

Lanceerdatum: 1 augustus 2023